Binnen 1-2 dagen bezorgd (NL)

   Vanaf 50 euro gratis bezorgd

   Veilig & snel betalen

Retourinstructies

Heb je een bestelling ontvangen en voldoet deze om wat voor reden dan ook niet aan jouw verwachtingen? Gelukkig kun je heel eenvoudig je aankoop retourneren of ruilen (mits het item(s) aan onze retourvoorwaarden voldoen. Let op: Retourkosten zijn voor eigen rekening!

retour aanmelden

1. Retour aanmelden

Scan de QR code op dit formulier of ga naar https://ydence.returnista.com/. Selecteer de items die je wilt retourneren of ruilen en kies de gewenste retourmethode. Let op! Je hebt 14 dagen de tijd om je retour aan te melden en de retourkosten zijn voor eigen rekening.

inpakken

2. Inpakken

Stop de items én de pakbon terug in de originele verpakking. Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in ongedragen staat en met de originele labels. Plak het retourticket op het pakket. Vergeet niet het oude verzendticket te verwijderen.

verzenden / ophalen

3. Verzenden / ophalen

Afhankelijk van de retourmethode die je hebt gekozen, kun je het pakket afgeven bij het afgiftepunt of laat je het pakket ophalen. Je hebt hiervoor 3 werkdagen de tijd.

verwerking

4. Verwerking

Zodra het pakket bij ons is geleverd, krijg je een e-mail bevestiging. Als het product aan onze voorwaarden voldoet, wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee is betaald of ontvang je de store credit + €5,00 extra shoppingmoney per e-mail.

Gratis omruiling

Wil je het artikel liever omruilen voor een andere maat? Ook dat is geen probleem. Meld je ruiling binnen 14 dagen aan en volg de retourprocedure zoals hierboven staat weergegeven. Indien het product op voorraad is in de gewenste maat dan wordt dit item gratis naar je opgestuurd zodra we jouw retour ontvangen hebben!

Giftcard

Wil je jouw retourbedrag liever ontvangen als Ydence giftcard? Als blijk van waardering ontvang je van ons €5,00 extra shoptegoed wanneer je voor deze optie kiest! Onze giftcards hebben geen vervaldatum, maar het bedrag van de store credit kan wel maar één keer worden uitgegeven (de rest komt te vervallen). Je kunt deze optie selecteren bij het aanmelden van jouw retour via https://ydence.returnista.com/. Na verwerking van jouw retour ontvang je de giftcard via e-mail.

Vragen

Heb je vragen over je retourzending? Neem dan contact op met Returnista via support@returnista.com of via de contactbutton linksonder op ons retourportaal. Ook mag je ons altijd mailen naar info@ydence.com.