Binnen 1-2 dagen bezorgd (NL)

   Vanaf 50 euro gratis bezorgd

   Veilig & snel betalen

Levertijd

Natuurlijk kun je niet wachten totdat je jouw Ydence kleding ontvangt. In Nederland kun je je bestelling meestal binnen 2 werkdagen verwachten. Voor leveringen buiten Nederland geldt een levertijd van 2-5 werkdagen. Houd er rekening mee dat - bijvoorbeeld tijdens de lancering van een nieuwe collectie of tijdens de sale - de standaard levertijd kan worden overschreden. Heb je zelf vragen over levertijden, bijvoorbeeld vanwege een bepaalde gelegenheid, neem dan even contact met ons op zodat we samen de beste levering voor je kunnen regelen. 

Bezorgkosten

De bezorgkosten binnen Nederland bedragen standaard € 2,95. Bij een orderbedrag vanaf 50 euro bezorgen wij jouw Ydence aankopen gratis! Zendingen buiten Nederland (maar binnen de EU) worden voor € 4,95 bij je afgeleverd en gratis boven een orderbedrag van 75 euro.

Zending volgen

Op het moment dat een geplaatste order daadwerkelijk is verzonden, ontvang je een e-mail met hierin een 'track en trace' code. Door middel van deze code volg je jouw bestelling via de website van PostNL. Heb je van Ydence de e-mail met de track and trace code ontvangen? Dan kun je jouw pakketje meestal op de eerstvolgende werkdag verwachten.