Binnen 1-2 dagen bezorgd (NL)

   Vanaf 50 euro gratis bezorgd

   Veilig & snel betalen

Online betalen bij Ydence gaat via een beveiligde verbinding, je kunt onbezorgd en snel online afrekenen met onze verschillende betaalmethodes. Kijk bovenaan in je browser of je een groen slotje ziet. Als het adres van de pagina begint met https:// dan ben je op de goede website en verzekerd van een veilige betaalomgeving.

iDeal

Betalen met iDeal betekent dat je het gevraagde bedrag vooraf online via je eigen bank betaalt. Er wordt direct afgerekend binnen de vertrouwde internetbetaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van de bank. Ydence krijgt dezelfde dag nog bericht dat er is betaald en zal dan direct jouw bestelling inpakken en aanbieden bij de bezorger.

Creditcard

Wij accepteren Visa en MasterCard. Creditcards worden gecontroleerd en in sommige gevallen kan om aanvullende informatie worden gevraagd. Voor betalingen met Visa en MasterCard zal gevraagd worden naar de 3D secure code.

PayPal

Betalen via PayPal is ook mogelijk. Je kunt snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppel je jouw bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. Je hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van je bankrekening of creditcard.

Bancontact

Voor onze Belgische klanten bieden we ook Bancontact (voorheen Mister Cash). Bancontact is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee via de eigen vertrouwde bankomgeving betaald kan worden.

Banktransfer/Overschrijving

Vind je het fijn om eerst je bestelling te plaatsen en daarna pas te betalen? Dat kan! Vink bij de bestelling aan dat je per bankoverschrijving betaalt. Vervolgens ontvang je een email met onze betaalgegevens. Hiermee kan je het aankoopbedrag overmaken. Let op: Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling hebben ontvangen.

Het bedrag overmaken kan met de onderstaande gegevens:

IBAN: NL80RABO0106333313
T.n.v. Ydence Company
BIC: RABONL2U